PRODUCTEN/ONLINE BESTELLEN

Verras een ander of verwen jezelf en bezoek onderstaande webshop:

 


(Klik op het logo)

O’right Green Hair Care – Hèt duurzame en natuurlijke merk dat een ecologische lifestyle en traditionele Taiwanese rituelen aan elkaar verbindt.

O’right staat voor natuurlijke en duurzame haarverzorging. Hierbij worden traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar verbonden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right haar producten. O’right gelooft dat iedereen op zijn eigen manier kan bijdragen aan een betere wereld. O’right doet dit in de vorm van producten met een zo hoog mogelijk percentage natuurlijke ingrediënten, composteerbare verpakkingen, gerecyclede materialen en een groene productie. In de afgelopen jaren is dan ook diverse keren bekroond met awards op het gebied van duurzaamheid en design.

✔️ecologisch & natuurlijk
✔️proefdiervrij & vegan
✔️duurzaam & verwantwoord
✔️vrij van sulfaten, parabenen en andere kwalijke stoffen.

 

Natulique – De gecertificeerde natuurlijke haarkleuring die én een goed resultaat geeft én mild voor mens en milieu is.

Natulique staat voor minder chemische toevoegingen in een haarkleuring voor de professional, die resultaat en mildheid wil. Diep geworteld vanuit een Scandinavische traditie van eerlijke en gezonde producten ontwikkelde Natulique een kleuring gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, gerecyclede verpakkingen, externe certificering en duurzame productie en marketing. Deze holistische aanpak heeft geleid tot het assortiment zoals het nu is. Ondanks de zuiverheid en puurheid van deze lijn heeft Natulique geen concessies gedaan ten aanzien van grijsdekking en houdbaarheid van de kleuringen.


Golden Rose – onderscheidt zich in hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Golden Rose hecht grote waarde aan uw gezondheid en daarom zijn de producten parabenen en dier proef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge normen van de Europese Unie. De producten hebben een luxe uitstralingen een mooie verpakking.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren