INDIASE HOOFDMASSAGE

Wat is een Indiase hoofdmassage?

Een Indiase hoofdmassage is een massage van de bovenrug, schouders, armen, nek en hoofdhuid. Het is een ontspannende massage met afwisselend zachte en stevige handelingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kneden, kloppen, drukpunten en er wordt er zachtjes aan het haar getrokken. De massage wordt zittend op een stoel en door de kleding heen uitgevoerd.

Waarom een Indiase hoofdmassage?

Hoofdmassage is al eeuwenoud, maar juist in deze tijd van stress en drukte is het een heerlijk ontspannende massage. Deze vorm van massage is dan ook vooral geschikt om vermoeidheid, stress, spanning, slapeloosheid en hoofdpijn te verlichten. Tijdens de massage wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Het bevordert diepere ademhaling wat meer zuurstof oplevert. De effecten zijn niet alleen fysiek te merken zijn, maar ook mentaal krijg je er een energieboost van.

De volledige massage duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de massage zit je op een stoel en hou je je kleding aan. Het is verstandig om na de massage een glas water te drinken. Massage bevordert de afvoer van afvalstoffen. Water helpt de vrijgekomen afvalstoffen via de nieren en de blaas te verwijderen uit het lichaam. De massage doet dus nog meer voor je, als je na de massage water drinkt.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren